Hoe werkt het om een foto op hout te bestellen?

Je bestelt het bewuste product en ontvangt direct een bevestigingsmail van deze bestelling. Daar antwoord je op en voegt de foto bij als JPG-bestand van circa 1 MB. (LET OP: Samengestelde foto's of collages kunnen niet in behandeling worden genomen omdat elke foto een afzonderlijke instelling nodig heeft. )

De mooiste lasergravering krijg je als je een foto met lichte of geen achtergrond gebruikt, zie de voorbeelden. Wij halen geen achtergronden van foto's weg. Als u toch een foto met achtergrond mailt dan wordt de achtergrond vervaagd omdat het heel moeilijk is om bijv. haren of een vacht mooi van een achtergrond te verwijderen. Doordat lasergravering ook met diepte werkt is dit de beste oplossing die we u kunnen bieden.

NB: Een foto met een lichte of geen achtergrond is een foto die u tegen een witte achtergrond heeft gemaakt zoals bijv. de lucht of een witte muur. Als u de foto gaat bewerken en zelf de achtergrond gaat verwijderen let er dan op dat u de achtergrond wel inkleurt met wit.

Als u kiest voor een foto op een houten paneel, theedoos of borrelplank dan zijn de prijzen bij het bewuste product gebaseerd op 100 cm3. Mocht u een groter oppervlakte gelaserd willen hebben dan kunt u dit tegen meerprijs laten doen. Reken gemiddeld op 5,= per 50 cm3 extra. Houdt hier rekening mee, u kunt deze meerprijs ingeven bij het bewuste artikel in de webshop. "Meerprijs voor extra groot oppervlak"

Komt u er niet uit dan mag u natuurlijk ook uw bestelling plaatsen en de meerprijs, in overleg met ons, later overmaken.