Agenda met data:

Elke week zijn er open workshops waar je met 1, 2 of meer personen kunt aansluiten

Elke maandag is open-atelier-dag waar je met 1, 2 of meer personen welkom bent.

Wat is het verschil?

Tijdens een workshop krijg je echt les en is het een compleet verzorgde workshop met gebruik van alle gereedschappen, materialen, koffie, thee en iets om te snoepen. Voor een vaste prijs per persoon. (Zie de pagina over workshops of kijk onderaan deze pagina)

Tijdens het open atelier krijg je geen echte les maar mag je gebruik maken van alle gereedschappen en sommige gebruiksmaterialen, krijg je minimaal 2x koffie of thee en iets om te snoepen voor een vast bedrag per dagdeel. (zie de pagina over open-atelier)

De derde optie is een samenvoeging van beiden. Op maandag geven we in kleine groepjes ook workshops tijdens open-atelier. Dit is tot max. 4 personen. Lekker knus en relaxt.

Elke zaterdag en maandag zijn er dus workshops, soms ook op doordeweekse dagen maar vaak betreffen dat besloten team-uitjes of groepsreserveringen.

Reserveren is noodzakelijk !!

Stuur een mailtje naar info@debrandmerkerij.nl met je naam, adres, de gewenste datum, het aantal deelnemers en voor welke workshop en welke datum je wilt inschrijven. (Je mag het ook whatsappen maar dan graag ook je emailadres er bij zetten want de bevestiging en factuur gaan via mail)

Onderstaand de agenda voor de komende tijd. Er komen regelmatig nieuwe workshops bij dus af en toe eens kijken of er iets nieuws is mag altijd :)

 • zat 06-07-24 om 14.00 uur - workshop porseleinstippen - nog 6 plaatsen beschikbaar
 • ma 08-07-24 om 13.00 uur - open atelier
 • ma 08-07-24 om 14.00 uur - workshop mozaïeken in een (schilderij)lijstje - nog 4 plaatsen beschikbaar
 • ma 08-07-24 om 19.00 uur - open atelier
 • ma 08-07-24 om 19.00 uur - workshop mozaïeken in een schilderijlijstje - nog 4 plaatsen beschikbaar
 • zat 13-07-24 om 14.00 uur - workshop houtbranden - V O L
 • ma 15-07-24 om 13.00 uur - open atelier
 • ma 15-07-24 om 14.00 uur - workshop stippen met porseleinverf - nog 2 plaatsen beschikbaar
 • ma 15-07-24 om 19.00 uur - open atelier
 • zat 20-07-24 om 14.00 uur - workshop houtbranden - nog 6 plaatsen beschikbaar
 • ma 22-07-24 om 13.00 uur - open atelier
 • ma 22-07-24 om 14.00 uur - workshop naar keuze - nog 4 plaatsen beschikbaar
 • vr. 26-07-24 om 14.00 uur - workshop stippen - V O L
 • zat 27-07-24 om 14.00 uur - workshop houtbranden - nog 12 plaatsen beschikbaar
 • ma 29-07-24 om 13.00 uur - open atelier
 • ma 29-07-24 om 14.00 uur - workshop naar keuze - nog 4 plaatsen beschikbaar
 • ma 29-07-24 om 19.00 uur - open atelier
 • do 01-08-24 om 14.00 uur - workshop stippen - besloten groepsreservering V O L
 • vr 02-08-24 - hele dag - opbouwen jaarmarkttent waardoor er op deze dag geen workshops mogelijk zijn.
 • za 03-08-24 - hele dag - is de grote jaarmarkt van Noordeloos. Deze markt trekt tussen de 10.000 en 15.000 mensen, En wij wonen precies midden op het marktterrein. De Brandmerkerij is dan open en heeft leuke cadeautjes en speciale Jaarmarktaanbiedingen. Je bent van harte welkom om langs te komen maar er zijn geen workshops deze dag. Graag tot ziens.
 • ma 05-08-24 - hele dag -
 • is de wielerronde van Noordeloos met de start en finish pal voor ons huis. We zijn dan heel moeilijk bereikbaar en genieten op deze dag dus van het wielerevenement en daarom zijn we de hele dag gesloten voor workshops.
 • za 07-09-24 - hele dag - zijn we gesloten i.v.m. het grote hardloopevenement Loop naar de Pomp - Noordeloos. Daar zijn we de trotse prijzensponsor zijn. Ook op deze dag loopt het parcours langs ons huis en zijn we moeilijk bereikbaar en daarom zijn we deze dag gesloten.
 • za 14-09-24 om 14.00 uur - workshop stippen - nog 11 plaatsen beschikbaar

Als er "workshop naar keuze" staat.

Dit betekent dat de eerste persoon die deze datum reserveert mag bepalen welke workshop er gedaan wordt. Het is wel de bedoeling dat als je met meerdere personen komt, je allemaal dezelfde workshop doet. Dit in verband met uitleg en tips en tricks tijdens de workshops.

Staat je gewenste datum er niet bij? *)

*) Er kan een nieuwe open-workshop gestart worden op elke dag vanaf "vandaag over ca. 6 weken". We zetten deze datum dan in de agenda erbij. De ervaring leert dat een nieuwe workshop zo'n 1 a 2 maanden nodig heeft om vol te lopen. Op een kortere termijn lukt het vaak niet om er voldoende deelnemers bij te krijgen.

Als je met een groepje van 4 persoenen of meer bent dan kun je ook naar andere dagen informeren.

Onderstaand de meest geboekte workshops van de afgelopen periode.

Voor alle andere workshops of uitgebreide beschrijving zie de aparte pagina over workshops. (of klik hier)

workshop houtbranden bij De Brandmerkerij Noordeloos

Workshop Houtbranden op een houten voorwerp naar keuze;

Elke week zijn er open workshops waar u alleen of met kleine groepjes bij aan kunt sluiten. Soms zijn er op verzoek ook op doordeweekse dagen open workshops

Open workshops zijn meestal op

- vrijdagmiddag 14.00 uur

- zaterdagochtend 10.00 uur

- zaterdagmiddag 14.00 uur.

. Voor groepen vanaf 4 personen is het ook mogelijk om op doordeweekse dagen en avonden te reserveren. Mail ons of er nog plaats is op uw gewenste datum.

Starttijden zijn 10.00 en 14.00 uur. Op doordeweekse dagen ook om 19.00 uur. De workshop duurt 2 a 2.5 uur. Actuele prijzen staan in de webshop.

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

workshop stippen met porseleinverf bij De Brandmerkerij Noordeloos

Workshop Stippen met porseleinverf op servies of tegel

Elke week zijn er open workshops waar u alleen of met kleine groepjes bij aan kunt sluiten. Soms zijn er op verzoek ook op doordeweekse dagen open workshops, zie de agenda-pagina.

Open workshops zijn meestal op

- vrijdagmiddag 14.00 uur

- zaterdagochtend 10.00 uur

- zaterdagmiddag 14.00 uur.

Voor groepen vanaf 4 personen is het ook mogelijk om op doordeweekse dagen en avonden te reserveren. Mail ons of er nog plaats is op de gewenste datum.

Starttijden zijn 10.00 / 14.00 / 19.00 uur. De actuele prijzen staan in de webshop

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

Workshop Droogbloemen met touw & hout in metalen ring.

Wil je ook zo'n leuke staande ring maken met touw en droogbloemen? En er een zelf gebrand tekstbordje of boomschijfje aan hangen met je eigen tekst, of plaatje er op gebrand?

 • Deze workshop wordt slechts een aantal keren per jaar aangeboden als open-workshop.
 • Ben je met een groep van 4 tot 12 personen dan kun je deze workshop ook bespreken op een nader te bepalen datum, mail naar info@debrandmerkerij.nl om e.e.a. te bespreken.

Houd onze agenda, facebook en instagram in de gaten. De datum van deze workshop wordt daar bekend gemaakt.

Starttijden zijn 10.00 / 14.00 / 19.00 uur. De actuele prijzen staan in de webshop

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

Workshop Acrylglas graveren (tbv LED-lampje naar keuze). Als het je superleuk lijkt om iets in een acryl LED-lampje te graveren, dan is deze workshop geschikt voor jou. Je hoeft niet te kunnen tekenen want het voordeel van een plaatje acrylglas is dat het doorzichtig is en je dus makkelijk kunt overtrekken ;)

Deze workshop wordt soms gegeven als open-workshop waar je bij kunt aansluiten met 1, 2 of meer personen. Zou je hier aan mee willen doen? Kies dan een zaterdag uit in onze agenda waar een "workshop naar keuze staat" . We starten dan een workshop op en proberen er meer mensen bij te krijgen.

Voor groepen vanaf 4 personen is hij ook op andere dagen te boeken.

Deze worshop is inclusief een LED-lampje met USB-aansluiting en stekker voor 230V. Je krijgt 2 acrylplaatjes waar je een ontwerp op kunt graveren en standaard krijg je een zwart kunststof voetje met een schakelaar waar je 7 kleuren kunt kiezen en knipper-stand.

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

Voor uitgebreide beschrijving van alle andere workshops kun je ook kijken op de aparte workshoppagina, helemaal onderaan staan de prijzen. klik hier.

De periode vóór Pasen, vóór Kerst en vóór Valentijnsdag hebben we speciale thema-workshops. We stippen dan in speciale kleuren, met speciale sjablonen, op bijvoorbeeld etagères. Met het houtbranden zijn er dan speciale boomschijven waar in thema op gebrand kan worden. Natuurlijk mag je tijdens de thema-workshops ook altijd je eigen ding doen.