Zoekt u een leuk creatief kinderfeestje? Wij verzorgen dit graag voor u, bij ons in De Brandmerkerij.

We proberen altijd de wensen van de jarige te verwezenlijken dus kom gerust een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Al pratend komen de leukste ideeën naar boven en zo wordt elk feestje een speciaal en uniek feestje. Wel graag even een afspraak maken via mail zodat we de tijd hebben om de opties te laten zien.

Een kinderfeestje reserveren kan op woensdagmiddag en vrijdagmiddag of op een andere doordeweekse dag vroeg in de avond. Maar nooit op zaterdag want dan geven we creatieve workshops voor volwassenen.

 • Tijdsduur circa 2 uur.
 • Voor een feestje t/m 6 kinderen betaalt u een vast bedrag van € 125,=
 • Minder kinderen blijft hetzelfde bedrag, meer kinderen kan altijd, dan betaalt u voor elk extra kind € 17,50 extra
 • Het is inclusief gebruik van alle materialen.
 • Er wordt limonade of water geschonken.
 • En ze krijgen een zakje chips in de pauze en nog een keer een snoepje.
 • Na afloop krijgt ieder kind zijn gemaakte werkstuk mee in een papieren tasje.

Maak een (bel)afspraak via mail of Whatsapp naar 06-11278443, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

LET OP: We geven alleen kinderfeestjes in De Brandmerkerij en niet bij u thuis. We verwachten dat er 1 a 2 ouders/begeleiders bij blijven. Dat is geen straf want u wordt goed verzorgd. U krijgt koffie of thee en hoeft verder niets te doen. Het enige is dat de verantwoording van de kinderen bij u ligt en daarom dient u er bij te blijven. We zijn geen oppas of buitenschoolse opvang, we vinden het gewoon heel leuk om kinderen hun creativiteit te laten ontwikkelen door eens iets heel anders te doen dan thuis of op school. En bij sommigen workshops hebben we ook iets creatiefs voor de ouders/begeleiders.

 

Kinderknutselfeest "houtbranden".

- - - - - - - - vanaf 11 jaar. - - - - - - - -

Allereerst wordt er duidelijk uitleg gegeven over de houtbrandpennen. De houtbrandpen wordt heel heet en er moet dus heel serieus mee gewerkt worden.

Daarna mogen de kinderen een tekening maken of kiezen en deze doormiddel van grafietpapier overbrengen op een houten plaatje. Als het ontwerp op de houten plaat staat gaan we nog een keer heel duidelijk uitleggen dat we met stroom werken en dat de brandpen heel heet wordt. Daarna gaan we oefenen op een stukje hout. Als het op het oefenhoutje lukt gaan we daarna voor "het echie" en gaan we de de tekening inbranden. Iedereen kan het leren maar je moet wel even de slag te pakken krijgen. Bij de een gaat dat sneller dan bij de ander maar uiteindelijk lukt het bijna iedereen. Je krijgt een houten standaard mee waar je eigen houtbrandwerkje in kan staan. Het plaatje hout en de standaard maken wij in eigen beheer en kan op verzoek staand of liggend gebruikt worden.

Wilt u de kinderen op een houten kistje laten branden dan is dit ook mogelijk tegen een meerprijs van € 5,00 per kistje.

 • Tijdsduur circa 2 uur.
 • t/m 6 kinderen betaalt u € 125,=
 • meerprijs per extra kind € 17,50
 • incl. gebruik van alle materialen
 • incl. 2x limonade
 • incl. zakje chips + snoepje
  Reserveren kan via de webwinkel, mail, of Whatsapp naar 06-11278443, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kinderknutselfeestje "porselein stippen".

Na een korte uitleg over het gebruik van de stipstokjes, de porseleinverf en hoe je een foutje weg haalt, ga je lekker zelf aan het proberen op een witte tegel. Als je denkt dat je aan het echte werk kan gaan beginnen dan kies je zelf bijvoorbeeld drie mooie kleuren uit en stip je een patroon vanaf een voorbeeld, of een patroon zoals je zelf denkt dat het mooi wordt.

Als het helemaal stippelig voor je ogen begint te worden is het tijd voor een pauze met limonade en een zakje chips. Daarna gaan we onze handen even ontvetten van de chips en gaan daarna weer lekker verder stippen. Er zijn verschillende soorten schaaltjes en bordjes waar je uit kunt kiezen. Ook zijn er allerlei voorbeelden en sjablonen waar je mee kunt werken.

De oefentegel blijft bij ons maar je zelf gestipte kunstwerkje mag mee naar huis in een bescherm-bakje zodat je de verf niet beschadigd. Na 24 uur drogen kun je hem thuis afbakken in de oven.

Koud in de oven zetten - verwarmen tot 150 graden - dan 35 minuten bakken- daarna oven uitzetten en in de oven laten afkoelen - klaar. Hierdoor krijgt de verf een mooie glans en wordt de verf ook waterbestendig.

 • Tijdsduur circa 2 uur.
 • t/m 6 kinderen betaalt u € 125,=
 • meerprijs per extra kind € 17,50
 • incl. gebruik van alle materialen
 • incl. 2x limonade
 • incl. zakje chips + snoepje

Reserveren kan via de webwinkel, mail, of Whatsapp naar 06-11278443, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een goed idee voor een knutselfeestje wat we ook zouden kunnen opnemen in ons assortiment kinderfeestjes? Laat het ons weten en we bekijken dan samen of het te realiseren is.

Houd de site ook in de gaten want we breiden nog steeds uit.

Zo kun je bijvoorbeeld ook

- mozaïeken op een houten dierfiguur

- glasverven op een raamhanger

- armbanden en sleutelhangers maken

- schilderen op kistje naar keuze

- stippen met acrylverf