15 maart 2020 - Corona Intelligente Lockdown.

Tja, als je dan eindelijk de knoop doorgehakt hebt om van je hobby je beroep te gaan maken en je per 1 januari je betaalde baan gehalveerd hebt, dan gebeurd er zoiets als Corona Covid-19.

Op 16 en 17 maart ontploft de mailbox, eindstand 129 afmeldingen in 2 dagen tijd. Wat een hele mooie drukke periode zou gaan worden is ineens weg. Wie had zoiets kunnen bedenken.

Gelukkig zijn er een aantal mensen en bedrijven die hun reeds aanbetaalde afspraak onbeperkt uitstellen tot betere tijden. Hartelijk dank daarvoor.

En dan is het stil in De Brandmerkerij...... :(

bericht van Facebook:

Anja Maasland voelt zich geweldig bij De Brandmerkerij Noordeloos.2 oktober 2019 · Noordeloos

Wauw!! Ik mag dit jaar meewerken aan het mantelzorgcadeau van Gemeente Molenlanden. Super blij mee!!Ben je ook mantelzorger in Molenlanden? Dan krijg je binnenkort een uitnodiging voor de week van de Mantelzorg. Schrijf je in voor de workshop houtbranden in De Zes Molens in Hoornaar. Ik ga alles uit de kast halen om er een superleuke middag van te maken. #debrandmerkerij #gemeentemolenlanden #weekvandemantelzorg

Jaarmarkt 2019

Vandaag hebben we alle mogelijke opties uitgestald in De Brandmerkerij. Ook de werkbank is benut om onze producten tentoon te stellen. De informatiefolders waren net op tijd binnen gekomen en zijn aan iedere belangstellende uitgedeeld. Ruim 500 mensen zijn ons pad opgelopen om te kijken wat we nu eigenlijk allemaal doen. Veel leuke gesprekken gevoerd, bestellingen opgenomen, maar vooral heel veel naamsbekendheid verworven.

Voor mij persoonlijk was dit mijn 33e Noordelose jaarmarkt, nooit kunnen bedenken dat ik op deze manier "de mart" zou doorbrengen ;)

10 mei 2019 Zes molens Voorjaarsmarkt

Vandaag staan we op de voorjaarsmarkt in Hoornaar bij De Zes Molens. Een gezellige markt waar we eigenlijk staan om alvast te oefenen voor onze "eigen" grote Noordelose jaarmarkt in augustus. Mooie gelegenheid om naamsbekendheid op te bouwen voor de lasergraveringen op bestelling.

De workshoptent staat klaar maar er is weinig animo. Tijdens een prachtige zonsondergang hebben we toch nog een groepje meiden die het wel heel leuk vinden dat ze mogen stippen.

Leuke bestellingen mogen ontvangen en een goede les voor de jaarmarkt op Noordeloos.

Het is belangrijk om te laten zien wat we allemaal kunnen maken. En zorgen dat je zichtbaar bent en blijft. De rest volgt later vanzelf.

April 2019 -regionaal weekblad "Het Kontakt" en bedrijvenmagazine "Langs de Giessen".

Het magazine "Langs de Giessen" uitgegeven door "Het Kontakt" is inmiddels verspreidt in alle dorpen langs de Giessen. Hetzelfde artikel in verkorte versie heeft ook in "Het Kontakt" gestaan. Een stortvloed aan positieve reacties, berichtjes en opdrachten volgt. Dit is zo ontzettend leuk en zo'n stimulans om door te gaan en nog beter mijn best te doen.

Dit is de link naar het artikel in "Het Kontakt"

Naar aanleiding van dit artikel volgt op 24 april een telefonisch diepte-interview op KLOK-radio. Met opnieuw heel veel telefoon, lieve berichtjes en bestellingen na de uitzending.

Ik ben eigenlijk verbaasd dat er toch nog heel veel mensen bewust of onbewust het "wereld wijde web" links laten liggen. Meteen een goede les in marketing, zorg dat je zichtbaar bent op zoveel mogelijk manieren. Tips zijn altijd welkom.

Woensdag 13 maart 2019.

Het begint al op een echt bedrijf te lijken. Vandaag stond er een afspraak met Anne Marie Hoekstra van "Het Kontakt" op de agenda. Beetje aan de PR gaan werken. Ondanks dat dit niet echt mijn ding is was het een heel leuk gesprek. Ben benieuwd naar de tekst en de reacties.

31 maart 2019.

Trots op mijn nieuwe logo. Supermooi, dankjewel Tanja #internetgeek

9 maart 2019

16 jaar geleden (in 2003) heb ik voor Dorpshuis "De Schakel" in Leerbroek een schilderij van een oude stal gemaakt. De zaal was in Ot en Sien-stijl ingericht en had een groot wit uitgifteluik in de zaal waar ze iets op wilde laten maken. Het werd dit schilderij. De grootte is circa 2,5 x 1,25 meter.

Het heeft me heel wat uurtjes gekost om dit te maken, ik werkte er 's avonds aan als mijn 3 schatjes op bed lagen. Toen hij af was wilde ik hem eigenlijk al niet meer kwijt maar ik had er geen ruimte voor en ik had hem tenslotte voor Dorpshuis "de Schakel" gemaakt.

Toen er bekend werd dat het dorpshuis gesloopt zou gaan worden heb ik er wel even over gedacht of ik het schilderij kon terug vragen maar toen hoorde ik van mijn grote broer dat hij het schilderij al gered had.

Hij kwam hem gisteren terug brengen, met het uitgifteluik er nog aan! Dat was te goed vast gekit. maar zooo lief, ik moest even een traantje weg pinken. Ik ben er heel erg blij mee dat ik hem terug heb.En toeval bestaat niet. Hij past perfect in mijn Brandmerkerijtje.

Grappig detail; ik heb er toen een border-collie op geschilderd. Een paar maanden later kwam Luna, onze eerste border-collie, bij ons wonen.

Kerstvakantie 2018

De kogel is door de kerk. We gaan de schuur omtoveren tot een werkatelier en workshopruimte. Met behulp van mijn vriendje, al mijn schatjes, de oma's en Ome Dick maken we er eerst een grote zooi van om er uiteindelijk een gezellige ruimte van te maken.

Ben vergeten destijds foto's te maken van de schuur toen het klaar was daarom staan er foto's van latere datum.