Boomschors plankje 17-20 cm inclusief graveren

vanaf € 17,50

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Maak uw eigen naambord of tekstbord door deze te laten graveren op deze boomschijf met schors.
De gravering wordt gemaakt met een laserbrander en komt hierdoor dieper in het hout te liggen. Hout is een natuurproduct en elk stukje hout is anders waardoor de gravering iets kan afwijken van de voorbeelden op de site. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.


Hoe werkt een bestelling?
De boomschorsschijven hebben we in verschillende afmetingen. Ze worden standaard afgeleverd zonder afwerking of ophangbevestiging. Kies welke maat u wilt en of u een afwerking wilt. Lijnzaadolie beschermt tegen vlekken en geeft het hout een diepe warme kleur. Blanke lak laat het hout meer spreken maar beschermt bovendien ook tegen weersomstandigheden. Het is wel raadzaam om het bordje eens per 1 a 2 jaar opnieuw te lakken. Fel zonlicht kan de kleur van de gravering beïnvloeden. UV-licht zal de bruine branding op langere termijn lichter maken.


In de winkelwagen kunt u in het opmerkingenvak aangeven wat u er op gegraveerd wilt hebben. Wilt u een plaatje of foto er op laten graveren? Stuur dan een mailtje met jpg-bestand naar info@debrandmerkerij.nl. We sturen u dan een opmaak hoe het op de boomschorsschijf gegraveerd wordt.