Boomschors plankje 17-20 cm inclusief graveren

vanaf € 17,50

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Maak uw eigen naambord of tekstbord door deze te laten graveren op deze boomschijf met schors.
De gravering wordt gemaakt met een laserbrander en komt hierdoor dieper in het hout te liggen. Hout is een natuurproduct en elk stukje hout is anders waardoor de gravering iets kan afwijken van de voorbeelden op de site. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.


Welke afmeting en afwerking?
De boomschorsschijven hebben we in verschillende afmetingen. Ze worden standaard zonder afwerking of ophangbevestiging afgeleverd.
Kies welke maat u wilt en of u een afwerking wilt. Elke afwerking zal de tekening van hout meer laten spreken. En hout is een natuurproduct en heeft dus ook verzorging nodig.

- Lijnzaadolie geeft het hout een mooie diepe kleur en voorkomt vlekken van vette vingers. Er komt als het ware een hygiënisch filter op het hout te liggen. Hierdoor is de boomschijf ook als borrelplank te gebruiken. Vraagt wel terugkerende behandeling met olie (gemiddeld 1x per 3 maanden)

- Blanke lak laat het hout meer spreken maar beschermt bovendien ook tegen vlekken die ontstaan door uw handen of vlekken. Hierdoor kunt u de schijf ook afnemen met een vochtige doek.

- UV-bestendige beits beschermd tegen weersomstandigheden. Het is raadzaam om het bordje eens per 1 a 2 jaar opnieuw te lakken. Blootstelling aan UV-licht zal de bruine branding op langere termijn lichter maken.

- inkleuren van de gravering wordt alleen op verzoek gedaan. Het mooie effect van een houtgebrande gravering zal door het inkleuren volledig weg vallen. Standaard kiezen we voor een bruine beits maar kan in overleg in elke kleur ingekleurd worden.


In de winkelwagen kunt u in het opmerkingenvak aangeven wat u er op gegraveerd wilt hebben. Wilt u een plaatje of foto er op laten graveren? Stuur dan een mailtje met jpg-bestand naar info@debrandmerkerij.nl. We sturen u dan een opmaak hoe het op de boomschorsschijf gegraveerd wordt.