Boomschors plankje 26-29 cm inclusief graveren

vanaf € 21,50

Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Maak uw eigen naambord of tekstbord door uw eigen tekst of naam te laten graveren op deze boomschijf met schors.
De gravering wordt gemaakt met een laserbrander en komt hierdoor dieper in het hout te liggen. Dit geeft een mooie dieptewerking in het hout. Deze boomschijven zijn natuurproducten. Elk stukje hout is anders waardoor de gravering iets kan afwijken van de voorbeelden op de site. De ovale vorm is ook door de natuur gemaakt, daar hebben wij geen invloed op. Wel proberen we een schijf te kiezen die het beste bij uw ontwerp past. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.


Welke afmeting en afwerking?
De boomschorsschijven hebben we in verschillende afmetingen. Ze worden standaard zonder afwerking of ophangbevestiging afgeleverd maar voor een meerprijs kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen en ophangmogelijkheden.


Kies welke maat u wilt en bepaal of u een afwerking wilt. Of u nu kiest voor olie of beits, het zal de tekening van het hout meer laten spreken. En hout is een natuurproduct en heeft dus altijd een vorm van verzorging nodig. Dit verlengd de levensduur van het product.


- Koudgeperste lijnzaadolie en druivenpitolie zijn beide zeer geschikt om hout te voeden. Het geeft het hout een mooie diepe kleur waardoor de nerven meer gaan "spreken". En het voorkomt vlekken door bijv. vochtig voedsel of vette vingers. Er komt als het ware een hygiënisch filter op het hout te liggen. Op de plank komt dan een dun laagje dat het hout hygiënisch afsluit waardoor de boomschijf ook als borrelplank te gebruiken is. De olieafwerking dient wel regelmatig herhaalt te worden. Afhankelijk van het gebruik en de omgeving is dit voor borrelplanken gemiddeld 1x per 3 maanden. Voor wandbordjes volstaat 1x per jaar.


- UV-bestendige beits van Cetabever beschermd tegen weersomstandigheden. Als u dus uw bordje buiten wilt ophangen is deze afwerking raadzaam. Ook hier geldt dat het bordje onderhoud nodig heeft. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal het bordje eens per 1 à 2 jaar opnieuw gelakt moeten worden. Blootstelling aan UV-licht zal de bruine branding op langere termijn lichter maken.


- Inkleuren van tekstgravering wordt alleen op verzoek gedaan. Het mooie diepte-effect van een houtgebrande gravering zal dan worden ingekleurd met een een bruine beits maar kan in overleg in elke kleur ingekleurd worden. Kiest u voor deze mogelijkheid? Neem dan eerst contact met ons op voordat u tot bestellen overgaat.


In de winkelwagen kunt u in het opmerkingenvak aangeven wat u er op gegraveerd wilt hebben. En of u een voorkeur heeft voor lettertype. Wilt u een plaatje of foto er op laten graveren? Stuur dan een mailtje met jpg-bestand naar info@debrandmerkerij.nl. We sturen u dan na overleg een opmaak hoe het op de boomschorsschijf gegraveerd wordt.