Boomschors plankje circa 45 cm inclusief graveren

vanaf € 43,50

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

U kunt uw eigen tekst laten graveren op deze boomschors.
Leuk om een tekst of een naam op te laten graveren. De gravering wordt gemaakt met een laserbrander. Hout is een natuurproduct en elk stukje hout is anders waardoor de gravering altijd iets kan afwijken van de voorbeelden op de foto. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.


Hoe werkt een bestelling?
De boomschorsschijven hebben we in verschillende afmetingen. Ze worden standaard afgeleverd zonder afwerking of ophangbevestiging. Kies hieronder welke maat u wilt en of u een afwerking wilt. Lijnzaadolie beschermt tegen vlekken en geeft het hout een diepe warme kleur. Blanke lak laat het hout meer spreken maar beschermt bovendien ook tegen weersomstandigheden. Het is wel raadzaam om het bordje eens per 1 a 2 jaar opnieuw te lakken. Fel zonlicht kan in de loop der tijd de kleur van de gravering beïnvloeden.


In de winkelwagen kunt u in het opmerkingenvak aangeven wat u er op gegraveerd wilt hebben. Wilt u een plaatje of foto er op laten graveren? Stuur dan een mailtje met jpg-bestand naar info@debrandmerkerij.nl. We sturen u dan een opmaak hoe het op de boomschorsschijf gegraveerd wordt.