Borrelplank nr.16, beuken, rond met sapgeul, doorsnede 40 cm, dikte 2 cm.

vanaf € 30,00

incl. btw
Levertijd: 1-7 dag(en)

Beschrijving

De grote ronde borrelplank van beukenhout heeft een doorsnede van 40 cm en een dikte van 2 cm. Deze borrelplank is voorzien van een sapgeul en kan gepersonaliseerd worden door middel van het graveren van een foto, logo of tekst.


Hierdoor wordt de borrelplank een echt pronkstuk. Eigenlijk te mooi om als borrelplank te gebruiken. In menig keuken staat al zo'n mooie plank met een gravure erop. Het is dus ook perfect als speciaal cadeau voor iemand die alles al heeft.


Je kunt de borrelplank ook nog laten inpakken met een lekker borrelpakketje erbij.
Eventueel een flesje wijn, rood of wit, of een grote bierfles. Voor meer informatie en mogelijkheden, neem contact met ons op via info@debrandmerkerij.nl of bestel een borrelpakketje mee en wij maken er iets moois van.


De plank wordt na de lasergravering in de koudgeperste lijnzaadolie gezet zodat het hout gevoed wordt en de lasergravering mooier tot zijn recht komt. Als de olie ingetrokken is wordt hij netjes ingepakt in folie. Met of zonder borrelpakket, altijd gegarandeerd een mooi en uniek cadeau waarmee je een verpletterende indruk achterlaat.