Geometrische Berner Sennenhond, hout, afmeting 30 x 38 x 0.4 cm

€ 22,50
incl. btw
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Geometrische dierfiguren voor aan de muur zijn helemaal hot.

Deze houten hondenkop is met een lasermachine uit 4 mm dik PEFC***gekeurd populierenhout gesneden. Daardoor krijgen de randen een mooie authentieke donkere kleur en zal het hout in de loop der tijd verkleuren en een prachtig "natural look" -effect geven.


De Berner sennenhond is een krachtig gebouwde hond van Zwitserse afkomst. De naam van het ras verwijst naar het kanton Bern waar deze hond gefokt werd. 'Senne' betekent 'weide in de Alpen'. Het ras is gefokt om vee te hoeden en als trekdier en waakhond. De hond is in staat om zonder menselijk toezicht vee te hoeden en het tegen roofdieren te beschermen. Hierdoor hebben ze een karakter ontwikkeld waardoor ze enorm eigenwijs kunnen zijn. Maar zijn naar hun eigen gezin enorm aanhankelijk. Koop nu uw eigen Berner Sennen voor aan de muur. Bevestigen kan d.m.v. een klein spijkertje in de muur of dubbelzijdig plakband. (Deze worden niet meegeleverd.)


De hondenkop wordt onbehandeld geleverd. Hierdoor is het hout makkelijk door u zelf in elke kleur te schilderen. Tegen een meerprijs kunt u ook bestellen in de kleuren zwart, zilver en goud. De levertijd zal dan iets langer zijn want de verf moet goed droog zijn voor we het kunnen versturen.