Houten geboortekoffertje of naamkoffertje met leren handvat incl. personaliseren

€ 29,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Dit is wel een heel schattig koffertje om als kraamcadeau te geven. Het is gemaakt van hout en heeft een leren handvat en koperen sluiting. Het koffertje kan voorzien worden van een naam, een datum en/of een plaatje. Hierdoor wordt het een echte eyecatcher op de babykamer. En heel leuk om de allereerste babyspulletjes van uw kindje in te bewaren.


Laat er bijvoorbeeld de doopnamen, geboortedatum en maten en gewicht in branden. Of andere elementen van het geboortekaartje.
We graveren dit met een lasermachine op het koffertje waardoor de tekst en plaatjes er ingebrand worden. Dit kun je voelen doordat lichte kleuren korter en donkere kleuren dieper gebrand worden. Er ontstaat dus door de lasergravering een dieptewerking en kleurverschillen. Dit betreft dus geen vinyl stickers die er in de loop der tijd af gaan of er door friemel-vingertjes van afgepeuterd kunnen worden.


U kunt bestellen via de site en ons de te graveren gegevens doormailen nadat u de bestelbevestiging van ons hebt ontvangen. Als u vragen of bijzondere wensen heeft kunt u ook eerst een mail sturen. We zullen dan proberen uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.