Houten Hart borrelplank, rond punt of rechthoek, afmeting 27x27x1,5 cm inclusief gravering

vanaf € 29,00

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Mooie beukenhouten borrelplank in de vorm van een hart. Afmeting 27x27x1,5 cm
Het hart is er in 3 uitvoeringen t.w.

- een rond hart,

- een punt hart en

- een hoekig hart.
In het bestelproces kunt u aangeven welk model u wilt.

Dit mooie beukenhouten hart kunt u laten graveren met een tekst naar eigen keuze. Als voorbeeld hebben we een aantal teksten al gemaakt.
- Voor de allerliefste Mama

- Voor de allerliefste Bonus Mama

- Voor de allerliefste Oma

- Gefeliciteerd met uw "houten" jubileum (= 5 jaar)

Maar elke andere tekst is mogelijk. Tot een oppervlakte van 10x15 cm is in de prijs inbegrepen. Grotere graveringen of foto's zijn na overleg mogelijk.
Ook kunt u de tekst personaliseren door uw naam of kindernamen er onder te laten zetten. Hierdoor wordt het een uniek cadeau.


Al onze planken worden met een lasermachine gegraveerd waardoor de tekst in het hout wordt weggebrand. Hierdoor ontstaat diepteverschil in het hout. Wij leveren dus geen geverfde of beplakte teksten die na gebruik al heel snel verdwijnen.

De lasergravering is jarenlang zichtbaar in het hout. Na de lasergravering behandelen we elke plank met lijnzaadolie zodat de plank in perfecte conditie wordt afgeleverd. Door de oliebehandeling gaat het hout meer "spreken" want de tekening van de nerven zijn beter zichtbaar. Het hout is bij aflevering goed gevoed en zal enkele keren per jaar een nieuw laagje olie nodig hebben. De planken op de foto hebben allen zo'n oliebehandeling gekregen.

Hout is een natuurproduct dus elke plank heeft een andere nervenstructuur en daardoor kan de plank en de gravering iets afwijken van de foto.