Houten koffertje met leren handvat incl. personaliseren

€ 24,50

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Dit is wel een heel schattig koffertje om als kraamcadeau te geven. Het is gemaakt van hout en heeft een leren handvat en koperen sluiting. Het koffertje kan voorzien worden van een naam, een datum en/of een plaatje. Hierdoor wordt het een echte eyecatcher op de babykamer. En heel leuk om de allereerste babyspulletjes van uwkindje in te bewaren.


Laat er de naam op houtbranden. Of als u een goede scan kunt maken van het geboortekaartje en dit als JPG-bestand naar ons kunt mailen, dan kunnen we daar elementen of lettertypen van verwerken in het ontwerp. We graveren dit met een lasermachine op het koffertje waardoor de tekst en plaatjes er ingebrand worden. Het wordt er echt in gebrand. Dit kun je voelen doordat de verschillende kleuren resp. korter en langer gebrand worden. Door de branding ontstaat een dieptewerking en kleurverschillen. Dit betreft dus geen vinyl stickers die er in de loop der tijd af gaan of er door friemel-vingertjes van afgepeuterd kunnen worden.


U kunt bestellen via de site en ons de te graveren gegevens doormailen nadat u de bestelbevestiging van ons hebt ontvangen. Als u vragen of bijzondere wensen heeft kunt u ook eerst een mail sturen. We zullen dan proberen uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.