Houten trofee met voetplaat div. modellen mogelijk

vanaf € 10,50

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-7 dag(en)

Beschrijving

Zoekt u een originele prijs, bokaal of trofee voor een wedstrijd.
Dan bent u aan het juiste adres. We maken voor iedere wedstrijd een origineel en uniek aandenken. En hout is duurzaam dus helemaal van deze tijd.

Neem via mail contact met ons op als u iets speciaals wilt laten maken.
Ook voor grotere aantallen kunt u een offerte opvragen via mail.
Levertijd is dan in overleg

U kunt ook kiezen uit bestaande prijzen en daar de tekst op laten aanpassen.

- De prijzen die uit plaatmateriaal worden gemaakt worden met een losse voetplaat van hetzelfde plaatmateriaal geleverd.
- De grotere bokalen worden vast op de voetplaat gemonteerd d.m.v. schroeven en/of lijmverbindingen.

- De beuken trofee wordt na het laseren in de blanke antiekwas gezet zodat er geen vette vingers in het lichte hout kunnen trekken.

- De red cedar wordt zonder afwerking geleverd en heeft een mooi natuurlijk effect omdat de lasergravering afhankelijk van de nerven een diepteverschil creeert.

- Ook van plexiglas of acrylplaat kunnen we prijzen of bekers maken. Prijzen op aanvraag.

- Voor een plaquette of oorkonde kunt u ook bij ons terecht. Binnekort verschijnt er een nieuwe rubriek in de webshop maar informeer via email naar de mogelijkheden.De wisselbeker voor de dorpenkwis in Hoornaar en Hoogblokland is door ons gesponsord en als grapje hebben we i.p.v. the Wall of Fame aan de achterzijde Wood of Fame gegraveerd. Elke keer als er een dorpenkwis is wordt daar door ons het winnende team in gegraveerd. Zo kan er op iedere wisselbeker bijgehouden worden wie de winnaaar van een bepaalde editie is.