Naampuzzel van blank populierenhout

vanaf € 22,50

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-7 dag(en)

Beschrijving

Deze houten naampuzzel is erg leuk als decoratie van de babykamer. De puzzel wordt speciaal voor u gemaakt. De letters van de naam worden verdeeld over de plank met een linker- en rechtermarge van 2 cm. Elke puzzel heeft dus een ander formaat letter. Bij een korte naam zijn de letters groter/breder dan bij een lange naam. De puzzel wordt in 2 breedtes gemaakt; De puzzel voor korte namen tot 6 letters is 25 cm breed en de langere namen vanaf 6 letters is 35 cm.

De letters en de plankjes worden door een lasermachine uitgesneden en krijgen daardoor een mooie bruingebrande rand. De afmeting van de puzzelplank is 25/35 x 10 x 0.6 cm. Dit artikel wordt speciaal voor u gemaakt en kan om die reden niet geretourneerd worden.


Hout is een natuurproduct en de puzzel kan door de unieke nervenstructuur van iedere houten plaat dus iets afwijken van de foto.

Deze puzzel is zeer decoratief maar ook heel leuk voor een kindje om de letters van haar of zijn naam te leren herkennen. Niet geschikt om kleine kinderen zonder toezicht te laten gebruiken i.v.m. kleine onderdelen die ingeslikt zouden kunnen worden. NB: Dit is geen speelgoed.