Serveerplank "Een moeder is iemand die vele plekken kan invullen..."

€ 29,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Leuk cadeau voor moederdag maar het kan natuurlijk altijd gegeven worden om even extra te laten weten hoeveel je van haar houdt.

De serveerplank is van horeca-kwaliteit en gemaakt van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt voor hygienisch gebruik en ook zeer geschikt om te graveren. De serveerplank heeft een handvat met een oog en is circa 40 cm hoog en 16 cm breed.


Na de gravering behandelen we de serveerplank alvast een keer met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om voedsel op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig de plank alleen met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kun je deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo hou je lang plezier van de speciaal gemaakte serveerplank.

Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 100 ml. Bestel voor het behoud van de plank dus altijd een flesje lijnzaadolie mee. LET OP: Gebruik alleen koudgeperste lijnzaadolie om de plank te behandelen.