Serveerplank "lieve PAPA, jij bent de allerliefste van de hele wereld"

€ 32,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Lief cadeau voor vaderdag. Elke papa zal trots zijn als hij deze serveerplank krijgt. Leuk voor vaders die van koken of barbecueën houden. Maar natuurlijk ook heel leuk om als borrelplank te gebruiken.


De serveerplank is van horeca-kwaliteit en gemaakt van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt voor hygiënisch gebruik en ook zeer geschikt om te graveren. De serveerplank heeft een handvat met een oog en is circa 40 cm hoog en 15 cm breed. Elke plank heeft zijn eigen "structuurtekening" Het voorbeeld heeft wel een heel druk patroon maar zie de andere foto om een beeld te krijgen.


Na de gravering is de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om voedsel op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank alleen met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.

Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 100 ml. via de webwinkel. Bestel voor het behoud van de plank dus altijd een flesje lijnzaadolie mee. LET OP: Wij verkopen alleen koudgeperste lijnzaadolie.


Om het extra speciaal te maken kunnen we de na(a)m(en) van uw kind(eren) er onder graveren. Zo wordt dit een uniek cadeau. U kunt de plank bestellen en tijdens de bestelling in het opmerkingenvak aangeven welke namen er onder moeten worden gezet. U mag ook replyen op de bestelbevestiging, dit dient u dan wel direct na ontvangst van de bestellingbevestiging te doen om te voorkomen dat de bestelling al is afgehandeld. Het is zelfs mogelijk om handgeschreven namen onder de tekst te zetten, zie foto 4, u mailt dan een scherpe foto of scan van de namen die met een zwarte stift op wit papier is geschreven.