Serveerplank nr 1 inclusief gravering van tekst

20,00 €

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Serveerplank nr 1 inclusief een standaard gravering.
Deze serveerplank is van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren. De serveerplank heeft een handvat met een oog en is circa 40 cm hoog en 15 cm breed.


We hebben een aantal voorbeelden geplaatst van standaard teksten die we ook tijdens de workshops maken maar in principe kan elk tekst- of jpg-bestand op de plank gegraveerd worden. U kunt uw eigen tekst opgeven, of uw logo, of een trouwkaart, of een foto. Uw tekst, plaatje of foto dient bij voorkeur als zwart-wit jpg-bestand aangeleverd te worden via info@debrandmerkerij.nl

Het oppervlakte van het te graveren gedeelte is circa 25 bij 15 cm. Bij grote fotobestanden met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs gerekend. Hierover nemen we altijd eerst contact met u op.


Na de gravering wordt de serveerplank nog een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer sluit en de plank geschikt is om hapjes op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.