Serveerplank nr.1 inclusief gravering van tekst

22,50 €

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Serveerplank nr 1 inclusief een standaard gravering van 30-35 cm2.
Deze serveerplank is van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren. De serveerplank heeft een handvat met een oog en is circa 40 cm hoog en 15 cm breed.


We hebben een aantal voorbeelden geplaatst van teksten die we ook tijdens de workshops maken maar in principe kan elk tekst- of jpg-bestand op de plank gegraveerd worden. U kunt uw eigen tekst, logo of foto doorgeven. Uw bestand dient bij voorkeur als zwart-wit jpg-bestand aangeleverd te worden via info@debrandmerkerij.nl

Het oppervlakte van het te graveren gedeelte is circa 25 bij 15 cm. Standaard afmeting voor de gravering is 30-35 cm2. Bij grotere tekst- of fotobestanden met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs gerekend. Dit hangt af van de brandminuten die nodig zijn om het ontwerp te branden. Als u uw bestand mailt kunnen we berekenen hoe lang de brandtijd is en hoeveel meerprijs u hier voor betalen moet. Hierover nemen we altijd eerst contact met u op.


Na de gravering wordt de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer sluit en de plank geschikt is om hapjes op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.