Serveerplank nr.1 inclusief gravering van tekst

€ 29,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Serveerplank nr 1 inclusief een standaard gravering van circa 100 cm2.


Deze serveerplank is van horeca-kwaliteit en gemaakt van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren. De serveerplank heeft een handvat met een oog en is circa 40 cm hoog en 15 cm breed.


U kunt uw eigen tekst, logo of foto doorgeven via info@debrandmerkerij.nl

Uw foto of logo dient als zwart-wit JPG-bestand aangeleverd te worden


We hebben een aantal voorbeelden geplaatst om een indruk te geven van de mogelijkheden.


Standaard gravering is 100 cm2 , grotere bestanden gaan altijd in overleg.
Bij grotere tekst of foto's met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs gerekend. Dit hangt af van de werkelijke brandminuten die nodig zijn om het ontwerp te branden. Als u uw bestand mailt kunnen we berekenen hoe lang de brandtijd is en wat de meerprijs dan is. We gaan pas branden als er akkoord gegeven is.


Na de gravering wordt de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om hapjes op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank alleen met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.

Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 100 ml. via de webwinkel. Bestel voor het behoud van de plank dus altijd een flesje lijnzaadolie mee.