Serveerplank nr 11 incl. gravering van trouwkaartgegevens

vanaf € 30,00

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Beschrijving

Serveerplank nr 11 inclusief een standaard gravering.
Deze serveerplank is van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren. De serveerplank heeft een handvat met een oog en is circa 40 cm hoog en 15 cm breed.


Deze plank is gelijk aan plank nr 1 met het enige verschil dat een trouwkaart of elementen uit de trouwkaart voorbewerken om te kunnen graveren meer tijd in beslag neemt. U kunt uw tekst of plaatje bij voorkeur als zwart-wit jpg-bestand mailen naar info@debrandmerkerij.nl. Graag uw 06 nummer er bij vermelden zodat we foto's van de opmaak kunnen mailen voor controle van de opmaak.


Als u alleen de trouwkaart heeft en er zelf geen jpg-bestand van kunt maken dan kunt u een zo scherp mogelijke foto mailen naar info@debrandmerkerij.nl of met de kaart naar ons toe komen. Tegen een meerprijs van 7,50 maken wij een opmaak voor de serveerplank. Wilt u een foto toevoegen dan komen er nog eens 7,50 extra bij.


Het oppervlakte van het te graveren gedeelte is circa 25 bij 15 cm. Bij bestanden met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs berekend. Hiervoor nemen we altijd eerst contact met u op.


Na de gravering wordt de serveerplank nog een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer sluit en de plank geschikt is om hapjes op te serveren. Houten serveerplanken zijn niet geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van uw speciaal voor u gemaakte serveerplank.