Serveerplank nr.2 - rechthoek incl. graveren

25,00 €

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Serveerplank nr 2 inclusief standaard gravering van 30-35 cm2.
Deze serveerplank is van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren. De serveerplank is rechthoekig en heeft een zogenaamde lekrand. De afmeting is 25x35 cm.


In principe kan elke tekst- of foto-bestand op de plank gegraveerd worden. U kunt uw eigen tekst, logo of foto laten lasergraveren. Uw tekst of plaatje dient bij voorkeur als zwart-wit JPG-bestand aangeleverd te worden via info@debrandmerkerij.nl

Bij grotere tekst- of fotobestanden met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs gerekend. Dit hangt af van de brandminuten die nodig zijn om uw ontwerp te branden. Als u uw ontwerp mailt kunnen we berekenen hoe lang de brandtijd is en hoeveel meerprijs er gerekend gaat worden. Hiervoor nemen we altijd eerst contact met u op.


Na de gravering wordt de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer sluit en de plank geschikt is om hapjes op te serveren. Houten serveerplanken zijn niet geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van uw speciaal voor u gemaakte serveerplank. Lijnzaadolie verkopen we elders in de webwinkel.