Serveerplank nr.2 - rechthoek incl. graveren

25,00 €

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Serveerplank nr 2 inclusief standaard gravering.
Deze serveerplank is van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren. De serveerplank is rechthoekig en heeft een zogenaamde lekrand. De afmeting is 25x35 cm.


In principe kan elk tekst- of jpg-bestand op de plank gegraveerd worden. U kunt uw eigen tekst opgeven, of uw logo, of een trouwkaart, of een foto. Uw tekst of plaatje dient als zwart-wit jpg-bestand aangeleverd te worden via info@debrandmerkerij.nl

Bij grote bestanden met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs gerekend.Hierover nemen we altijd eerst contact met u op.


Na de gravering wordt de serveerplank nog een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer sluit en de plank weer geschikt is om hapjes op te serveren. Houten serveerplanken zijn niet geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van uw speciaal voor u gemaakte serveerplank.