Serveerplank nr.4 Hardhouten snijplank met touwlussen incl. gravering

€ 37,50
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

Laat uw tekst of logo op een serveerplank graveren en u heeft een uniek cadeau. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.


Deze hardhouten borrelplank met touwlussen heeft een natuurlijke uitstraling. Geen enkele plank heeft dezelfde vorm waardoor elke plank een uniek karakter heeft. De afmeting is circa 49 x 17 cm. Door in een hoek uw tekst of logo te laten branden wordt dit een uniek cadeau. De plank is inclusief gravering van maximaal 100 cm2. Voor grotere graveringen kunt u een prijs opvragen, we berekenen de gravering dan aan de hand van de benodigde brandtijd. Stuur ons een mail met uw logo en we kunnen dit vrijblijvend bepalen. (Let op; deze plank is niet zo geschikt om foto's op te laseren omdat hardhout slechts 1 kleur verbranding heeft. Het kan wel maar dan uitsluitend met scherpe foto's zonder achtergrond of weinig scherpte)


Deze plank is van het merk EH. Elke plank is uniek in vorm. Soms heel grillig en soms minder grillig. We kijken altijd naar welke plank het beste bij uw ontwerp past. Laat het ons weten of u een voorkeur heeft dan mailen/appen we u een foto zodat u kunt kiezen..
Deze plank wordt onbehandeld geleverd. Mocht u de plank met lijnzaadolie willen laten behandelen dan doen we dit graag voor u. Het hout wordt dan wel veel donkerder dan de kleur op de foto maar in de loop der tijd droogt dit weer op en zal de gravering weer beter te zien zijn.