Serveerplank "Voor de allerliefste BONUS-PAPA van de hele wereld"

€ 32,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Lief cadeau voor vaderdag. Elke BONUS-PAPA zal trots zijn als hij deze serveerplank krijgt. Leuk voor bonusvaders die van koken of barbecuen houden. Maar natuurlijk ook heel leuk om als borrelplank te gebruiken.


Om het extra speciaal te maken kunnen we de na(a)m(en) van de kind(eren) er onder graveren. Zo wordt dit een uniek cadeau.

De serveerplank is van horeca-kwaliteit en gemaakt van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt voor hygienisch gebruik en ook zeer geschikt om te graveren. De serveerplank heeft een handvat met een oog en is circa 40 cm hoog en 15 cm breed. Elke plank heeft zijn eigen "structuurtekening" waar we geen invloed op hebben.


Na de gravering is de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om voedsel op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank alleen met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.

Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 100 ml. via de webwinkel. Bestel voor het behoud van de plank dus altijd een flesje lijnzaadolie mee. LET OP: Wij verkopen alleen koudgeperste lijnzaadolie.