Spaarpot houten vrachtwagen met oplegger (lxbxh is ca.30 x 6 x11 cm)

vanaf € 26,50

incl. btw
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

Zoekt u een leuk cadeau voor een geboorte? Een geboortecadeau voor een neefje of nichtje? Een kraamcadeautje voor je collega? Of een cadeau voor iemand die alles al heeft? Of zoekt u een cadeau voor een vrachtwagenchauffeur?


Dan is dit een leuk en uniek cadeau, zeker als u er een naam, tekst of logo op laat lasergraveren.


Deze spaarpot in de vorm van een vrachtwagen, een truck met oplegger, en is volledig van hout gemaakt. De wielen rijden echt en de oplegger kan losgekoppeld worden.

De achterkant van de laadruimte is een houten schuif waardoor het geld uit de vrachtwagen gehaald kan worden. De vrachtwagen is gemaakt als spaarpot maar zeker weten dat kinderen er ook heel graag mee willen spelen. (We hebben er ook al volwassen mannen mee zien spelen, rondjes rijden, achteruit rijden, je kent het wel)


De gravering is standaard voor alle zijden dezelfde opmaak.
Als u op 2 zijkanten verschillende tekst wilt laten laseren of als u een logo wilt laten graveren dan zijn we genoodzaakt om extra instellingskosten te berekenen. Mail ons eerst even om te overleggen of het mogelijk is wat u wilt. De ruimte is beperkt. Naam, tekst of logo branden we met een lasermachine in het hout. Dit geeft een mooi authentiek gebrandmerkt uiterlijk. Doordat we een hoge kwaliteitsgravering maken krijg je kleurnuances en diepteverschillen in het gebrande hout. Zie de detailfoto


LET OP: De prijs van de spaarpot verandert mee met de keuze die u maakt in het bestelscherm en varieert van 25,50 tot 45.50


Geef tijdens uw bestelling in het opmerkingenvak de naam door die u er op wilt laten graveren. - - - Als u alleen de naam wilt dient u dit er bij te schrijven..
- Als u de naam + waardetransport wilt dient u dit ook volledig in het opmerkingenvak te zetten.

- Als u er iets anders op wilt hebben dan kan dit tot circa 25 letters. (18 x 1.4 cm)

- Als u naam + geboortedatum + gewicht/lengte/tijd wilt dient u deze gegevens er ook bij te vermelden

- Als u meer of verschillende tekst of een logo wilt dan dient u eerst te mailen of het mogelijk is.
U krijgt dan z.s.m. een reactie. Houd er rekening mee dat met diverse teksten op verschillende zijkanten er een meerprijs moet worden berekend omdat er dan meerdere opmaken en instellingen moeten worden gemaakt.

Na uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail (check de Spam-map als u de mail niet ziet) Door deze bevestigingsmail te beantwoorden kunt u eventueel naam, tekst of logo naar ons versturen.