Teksthart van hout - diverse uitvoeringen

vanaf € 6,50

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Zoek je een aardigheidje om iemand te geven maar heeft die iemand "alles" al?
Geef dan eens een houten teksthart.

We hebben een aantal standaard teksten in diverse afmetingen maar u kunt ook uw eigen tekst laten opmaken om in het hartje te branden.

De standaard teksten hebben vaste prijzen.
Wilt u een eigen tekst er op laten zetten dan rekenen we iets extra voor het meerwerk dat we er aan hebben. (U kunt de tekst mailen naar info@debrandmerkerij.nl)

Het hart wordt gelaserd uit 4mm dik populierentriplex, en kunnen we op elk gewenst formaat maken. (tot maximaal 40 x 60 cm)


Hout is een natuurproduct dus er kan altijd iets kleurafwijking of andere nervenstructuur of kwasten zijn als op de foto. We proberen hier met de keuze van het plaatmateriaal rekening mee te houden maar het blijft een natuurproduct.


Standaard leveren we het hart onbehandeld af. Dit betekent dat het niet tegen water en weersinvloeden kan. We kunnen het hout voor u inspuiten met impregneermiddel waardoor het vuil- en waterafstotend wordt. Dit verlengd de levensduur aanzienlijk. Als u deze keuze aanvinkt worden beide zijden 2x behandeld.


TIP: U kunt een teksthart ook combineren met een ander houten cadeau door het er aan te bevestigen. Heel leuk om een teksthart naast een gebrande foto te plaatsen, of om een felicitatie aan een bamboe windlicht te hangen, of aan een flesje wijn of aan een flesopener. Mogelijkheden genoeg om er iets speciaals van te maken.