Workshop 1: Houtbranden op een serveerplank of ander houten voorwerp

€ 37,50
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Workshop serveerplank versieren d.m.v. houtbranden / pyrografie.
Kies een serveerplank uit de aanwezige modellen en maak je eigen ontwerp. Heb je zelf geen inspiratie? Zoek dan in de map met voorbeelden. De map zit boordevol met leuke plaatjes, decoraties en (handlettering-)teksten. Je mag natuurlijk ook thuis al een ontwerp maken en dat meebrengen. Heb je je keuze gemaakt dan ga je dit met behulp van een potlood en carbonpapier overbrengen op de serveerplank. Is het ontwerp naar je zin dan kun je beginnen met houtbranden.

Officieel heet dit Pyrografie.
Iedereen kan het leren, na de uitleg mag je eerst oefenen op een oefenplankje. Daarna ga je voor het echte werk. En het is heel leuk om te doen! Lekker je verstand op nul, ondertussen gezellig kletsen en koffie of thee leuten en uiteindelijk nog een leuke zelf-versierde tapasplank mee naar huis nemen.

De workshop is inclusief materiaal (een oefenplankje, een serveerplank en het gebruik van de houtbranders / pyrografeerpennen) Tevens is er koffie, thee en fris. En natuurlijk staat er iets lekkers op tafel om te snoepen.


Reserveer alvast een plekje voor een workshop door het gewenste aantal in de winkelwagen te doen. Bij het afrekenen kunt u in het opmerkingenvak noteren welke datum u zou willen en/of kunnen. We gaan ons best doen om u op de gevraagde datum in te plannen. U kunt ook een mailtje sturen om een datum te bespreken.