Workshop 2: Stippen op keramiek met porseleinverf

€ 35,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Workshop "Keramiek stippen". Eerst worden kort de basisregels van het keramiek stippen uitgelegd waarna je direct zelf aan de slag gaat. Met behulp van diverse stipstokjes ga je op een oefentegeltje proberen om te stippen met porseleinverf en speciale stipstokjes om het juiste gevoel in je vingers te krijgen. Maar pas op, je bent gewaarschuwd, het werkt heel verslavend. (Ik geloofde dit onzinpraatje echt niet tot ik zelf mijn eerste workshop kreeg)

Het is zo leuk om te doen, zo rustgevend, en tijdens het stippen heb je tijd om gezellig te kletsen. Iedereen kan het leren, als je de basisregeltjes hanteert maakt iedereen een mooi gestipt kunstwerkje. Na 24 uur droogtijd kan het thuis in de oven worden gebakken zodat het waterbestendig wordt.

De workshop is inclusief materiaal (een oefentegeltje, diverse schaaltjes of schoteltjes naar keuze en het gebruik van stipmateriaal en keramiekverf) Tevens is er koffie, thee en water. En natuurlijk staat er iets lekkers op tafel voor bij de koffie en thee.