Agenda open workshops;

Reserveren is noodzakelijk !!

Stuur een mailtje naar info@debrandmerkerij.nl met je naam, adres, de gewenste datum, het aantal deelnemers en voor welke workshop je wilt inschrijven. (Je mag het ook whatsappen maar dan moet je ook je emailadres er bij zetten want de bevestiging en factuur gaan via mail)

Hier onder staat de agenda met dagen waarop welke workshop gegeven wordt.

Elke zaterdag zijn er open workshops waar met 1, 2 of meerdere personen aangesloten kan worden.

Als er "workshop naar keuze" staat is er nog geen reservering voor die datum en mag de eerste die reserveert bepalen welke workshop er gedaan wordt. Het is wel de bedoeling dat als je met meerdere personen komt, je allemaal dezelfde workshop doet. Dit in verband met uitleg en tips en tricks tijdens de workshops.

Onderstaand de agenda voor de komende tijd. Er komen regelmatig data en nieuwe workshops bij dus af en toe eens kijken of er iets nieuws is mag altijd :)

 • za 30-09-23 om 14.00 uur - VOL creatieve workshop houtbranden op een voorwerp naar keuze
 • za 07-10-23 om 14.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een voorwerp naar keuze- nog 6 plaatsen beschikbaar
 • za 14-10-23 om 10.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een houten voorwerp naar keuze - nog 10 plaatsen beschikbaar
 • za 14-10-23 om 14.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een houten voorwerp naar keuze - nog 4 plaatsen beschikbaar
 • za 21-10-23 om 10.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een houten voorwerp naar keuze - nog 8 plaatsen beschikbaar
 • di 24-10-23 om 14.00 uur - VOL i.v.m. groepsreservering voor de creatieve workshop houtbranden
 • za 28-10-23 om 10.00 uur - creatieve workshop (kerst- en gewoon) stippen met porseleinverf - nog 8 plaatsen beschikbaar
 • vr 03-11-23 om 19.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een voorwerp naar keuze - nog 6 plaatsen beschikbaar
 • za 04-11-23 om 14.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een voorwerp naar keuze - nog 10 plaatsen beschikbaar
 • do 09-11-23 om 19.00 uur - VOL i.v.m. groepsreservering workshop houtbranden.
 • za 11-11-23 om 14.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een voorwerp naar keuze. nog 6 plaatsen beschikbaar
 • za 18-11-23 om 14.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een voorwerp naar keuze - nog 6 plaatsen beschikbaar
 • za 25-11-23 om 14.00 uur - creatieve workshop (kerst- en gewoon) stippen met porseleinverf - nog 10 plaatsen beschikbaar
 • 13-01-24 om 14.00 uur - creatieve workshop houtbranden op een voorwerp naar keuze - nog 10 plaatsen beschikbaar

Staat de gewenste datum er nog niet bij? *)

*) Er kan een nieuwe open-workshop gestart worden op elke zaterdag vanaf "vandaag over ca. 4 weken". We zetten deze datum dan in de agenda erbij. De ervaring leert dat een nieuwe workshop zo'n 1 a 2 maanden nodig heeft om vol te lopen. Op een kortere termijn lukt het vaak niet om er voldoende deelnemers bij te krijgen en is het niet rendabel om een workshop te starten met minder dan 6 personen. Bij twijfel kun je altijd even mailen of het mogelijk is.

Onderstaand de meest geboekte workshops van de afgelopen periode.

Voor alle andere workshops of uitgebreide beschrijving zie de aparte pagina over workshops. (of klik hier)

workshop houtbranden bij De Brandmerkerij Noordeloos

Workshop Houtbranden op een houten voorwerp naar keuze;

Elke week zijn er open workshops waar u alleen of met kleine groepjes bij aan kunt sluiten. Soms zijn er op verzoek ook op doordeweekse dagen open workshops

Open workshops zijn meestal op

- vrijdagmiddag 14.00 uur

- zaterdagochtend 10.00 uur

- zaterdagmiddag 14.00 uur.

. Voor groepen vanaf 6 personen is het ook mogelijk om op doordeweekse dagen en avonden te reserveren. Mail ons of er nog plaats is op uw gewenste datum.

Starttijden zijn 10.00 en 14.00 uur. Op doordeweekse dagen ook om 19.00 uur. De workshop duurt 2 a 2.5 uur. Actuele prijzen staan in de webshop.

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

workshop stippen met porseleinverf bij De Brandmerkerij Noordeloos

Workshop Stippen met porseleinverf op servies of tegel

Elke week zijn er open workshops waar u alleen of met kleine groepjes bij aan kunt sluiten. Soms zijn er op verzoek ook op doordeweekse dagen open workshops, zie de agenda-pagina.

Open workshops zijn meestal op

- vrijdagmiddag 14.00 uur

- zaterdagochtend 10.00 uur

- zaterdagmiddag 14.00 uur.

Voor groepen vanaf 6 personen is het ook mogelijk om op doordeweekse dagen en avonden te reserveren. Mail ons of er nog plaats is op de gewenste datum.

Starttijden zijn 10.00 / 14.00 / 19.00 uur. De actuele prijzen staan in de webshop

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

Workshop Droogbloemen met touw & hout in metalen ring.

Wil je ook zo'n leuke staande ring maken met touw en droogbloemen? En er een zelf gebrand tekstbordje of boomschijfje aan hangen met je eigen tekst, of plaatje er op gebrand?

 • Deze workshop wordt slechts een aantal keren per jaar aangeboden als open-workshop.
 • Ben je met een groep van 6 tot 12 personen dan kun je deze workshop ook bespreken op een nader te bepalen datum, mail naar info@debrandmerkerij.nl om e.e.a. te bespreken.

Houd onze agenda, facebook en instagram in de gaten. De datum van deze workshop wordt daar bekend gemaakt.

Starttijden zijn 10.00 / 14.00 / 19.00 uur. De actuele prijzen staan in de webshop

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

Workshop Acrylglas graveren (tbv LED-lampje naar keuze). Als het je superleuk lijkt om iets in een acryl LED-lampje te graveren, dan is deze workshop geschikt voor jou. Je hoeft niet te kunnen tekenen want het voordeel van een plaatje acrylglas is dat het doorzichtig is en je dus makkelijk kunt overtrekken ;)

Deze workshop wordt soms gegeven als open-workshop waar je bij kunt aansluiten met 1, 2 of meer personen. Zou je hier aan mee willen doen? Kies dan een zaterdag uit in onze agenda waar een "workshop naar keuze staat" . We starten dan een workshop op en proberen er meer mensen bij te krijgen.

Voor groepen vanaf 6 personen is hij ook op andere dagen te boeken.

Deze worshop is inclusief een LED-lampje met USB-aansluiting en stekker voor 230V. Je krijgt 2 acrylplaatjes waar je een ontwerp op kunt graveren en standaard krijg je een zwart kunststof voetje met een schakelaar waar je 7 kleuren kunt kiezen en knipper-stand.

Reserveer of informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@debrandmerkerij.nl

Voor uitgebreide beschrijving van alle andere workshops kun je ook kijken op de aparte workshoppagina, helemaal onderaan staan de prijzen. klik hier.

De periode vóór Pasen, vóór Kerst en vóór Valentijnsdag hebben we speciale thema-workshops. We stippen dan in speciale kleuren, met speciale sjablonen, op bijvoorbeeld etagères. Met het houtbranden zijn er dan speciale boomschijven waar in thema op gebrand kan worden. Natuurlijk mag je tijdens de thema-workshops ook altijd je eigen ding doen.