Uiteraard kunnen we ook uw relatiegeschenken verzorgen.

We hebben diverse houten relatiegeschenken in ons assortiment. Deze staan vermeld in de webshop. Maar als u grotere aantallen wilt bestellen kunt u ons beter even mailen voor een offerte. We kunnen dan meteen bespreken hoe, waar en hoe groot we uw logo of bedrijfsnaam in het houten product laseren.

Mocht u iets specifieks van hout zoeken dat we nog niet verkopen in de webshop, neem dan ook even via mail contact met ons op. We kunnen dan altijd voor u informeren of onze leveranciers het gewenste product aan ons kunnen leveren. En als het iets is wat we niet kunnen of willen leveren dan leggen we dat liever persoonlijk aan u uit. We graveren bijvoorbeeld bepaalde houtsoorten niet omdat daar giftige gassen bij vrijkomen. Ook laseren we bijvoorbeeld niet op geïmpregneerd tuinhout. Als we dit kunnen uitleggen komen we vaak op een ander idee wat beter en duurzamer is.

Ons motto is: 'Er is geen betere raad dan voorraad'. En dat is dan ook meteen de kracht van ons bedrijf. We kunnen snel uit voorraad leveren. En mocht er onverhoopt toch een product niet voldoende op voorraad zijn dan hebben we korte lijnen met onze leveranciers waardoor er in 99,9% van alle bestellingen toch snel geleverd kan worden.