Onderstaand een aantal foto's en filmpjes om een idee te geven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van borrelpakketten, relatiepakketten en kerstpakketten. Heeft u speciale wensen of leuke ideeën? Neem dan via mail of whatsapp contact met ons op zodat we even een gesprekje kunnen inplannen.

 

We zien dit als een extra service aan onze klanten en dit wordt al jaren zeer gewaardeerd. In een pakketje zit een mix van toastjes, pinda,s of nootjes, kaas, zoutjes, olijfjes, dipjes, smeerseltjes, broodbakmix, kruiden of olijfolie.

U kunt uw pakketje aanvullen met een drankje. We hebben diverse soorten bier een rode en witte wijn op voorraad.

Reken wel op een iets langere levertijd voor het maken van een borrelplank met een pakketje. Mocht het voor een bepaalde datum nodig zijn, mail dan even of dit gaat lukken.

Inmiddels zijn er al heel veel complete borrelplankpakketten van de Brandmerkerij als cadeau of als kerstpakket de wereld in. Wat in 2018 begon in Noordeloos breidde zich uit tot de Alblasserwaard. En het ging verder; Zuid-Holland, Midden-Nederland, heel Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk, Canada, Amerika. Zelfs in Australië zijn er mensen die een cadeautje uit onze Brandmerkerij hebben ontvangen.

En we ontvangen hele leuke reacties van klanten en gelukkige ontvangers. Ook vertellen klanten hoe leuk het is om een gepersonaliseerd cadeau te geven.

Laatst vertelde een klant dat hij zo blij is dat hij ons gevonden heeft.

"Bij een feest of een bruiloft worden altijd alle cadeaus en bloemen op een cadeautafel gezet. Maar "MIJN" cadeau ging de zaal rond. Iedereen wilde het even bekijken. Het is heel bijzonder om tekst en foto's in hout gelaserd te zien. En het is niet zomaar een cadeau. Het is een cadeau waar over nagedacht is en aandacht aan geschonken is. Dat is toch geweldig om te krijgen". Daar word je toch blij van? :-)