Cadeaubon (eigenlijk cadeauplankje) voor een workshop in De Brandmerkerij

vanaf € 42,50

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

Wat geef je iemand die alles al heeft?
Geef eens een cadeaubon voor een workshop in De Brandmerkerij.
De cadeaubon is gemaakt van populierenhout waar de tekst op gebrand staat.
En kan met de bijbehorende standaard leuk op de kast staan tot deze wordt ingewisseld voor een workshop. Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.
De cadeaubon vertegenwoordigt een waarde voor het aantal personen die aan de workshop gaan deelnemen. Hij is inwisselbaar voor een standaard workshop houtbranden of stippen. Voor de duurdere workshops kan het verschil worden bijbetaald.


Uniek hieraan is dat je zelf 3 regels tekst mag doorgeven en de naam van de jarige en gever(s). Leuk als je met een groepje wilt komen. Zie bijvoorbeeld de foto voor 3 vriendinnen.
De tekst kun je tijdens het bestelproces invullen in het opmerkingenvak (4e schermpje) Lukt het niet? Neem dan even contact met ons op via info@debrandmerkerij.nl en we maken hem speciaal voor u.


LET OP: Als je een plankje bestelt is dit iets duurder dan een workshop.
Deze extra kosten zijn voor de tijd die nodig is voor de personalisering van de tekst. (circa 3 regels) het materiaal en de lasergravering.
En de verzendkosten dient u ook te betalen.
Tenzij u het plankje wilt komen ophalen, dan mag u aanvinken dat u het komt afhalen en worden automatisch de verzenden op 0.00 gezet.