Serveerplank 2 "lieve mama, jij bent de allerliefste van de hele wereld"

€ 39,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Lief cadeau voor bijvoorbeeld moederdag. Maar elke mama zal blij verrast zijn als ze een ontbijtje op bed krijgt op deze serveerplank. En als blijvende herinnering kan de serveerplank daarna dagelijks gebruikt worden. Welke moeder vindt dit nou niet leuk om te krijgen?


Om het extra speciaal te maken kunnen we de na(a)m(en) van uw kind(eren) er naast graveren. Zo wordt dit een uniek cadeau.

De serveerplank is van horeca-kwaliteit en gemaakt van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt voor hygienisch gebruik en ook zeer geschikt om te graveren. De serveerplank is circa 26 x 39 x 1.8 cm en heeft een zogenoemde sapgeul.


Na de gravering is de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om voedsel op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank alleen met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.

Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 100 ml. via de webwinkel. Bestel voor het behoud van de plank dus altijd een flesje lijnzaadolie mee. LET OP: Wij verkopen alleen koudgeperste lijnzaadolie.