Serveerplank 2 "lieve papa, jij bent de allerliefste van de hele wereld"

€ 34,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Lief cadeau voor bijvoorbeeld vaderdag. Maar elke vader zal blij verrast zijn als hij een ontbijtje op bed krijgt op deze serveerplank. En als blijvende herinnering kan de serveerplank daarna dagelijks gebruikt worden. Welke vader vindt dit nou niet leuk om te krijgen?


De serveerplank is van horeca-kwaliteit en gemaakt van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer hygienisch en ook zeer geschikt om te graveren. De serveerplank is circa 26 x 39 x 1.8 cm en heeft een zogenoemde sapgeul.


Na de gravering wordt de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om voedsel op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank alleen met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.

Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 100 ml. via de webwinkel. Bestel voor het behoud van de plank dus altijd een flesje lijnzaadolie mee. LET OP: Wij verkopen koudgeperste lijnzaadolie. (gekookte lijnzaadolie is niet voor consumptief gebruik)


Om het extra speciaal te maken kunnen we de na(a)m(en) van uw kind(eren) er onder graveren. Zo wordt dit een uniek cadeau. U kunt de plank bestellen en tijdens de bestelling in het opmerkingenvak aangeven welke namen er onder moeten worden gezet. U mag ook replyen op de bestelbevestiging, dit dient u dan wel direct na ontvangst van de bestellingbevestiging te doen om te voorkomen dat de bestelling al is afgehandeld. Het is zelfs mogelijk om handgeschreven namen onder de tekst te zetten, zie foto 3, u mailt dan een scherpe foto of scan van de namen die met een zwarte stift op wit papier is geschreven.