Serveerplank nr.5 wijnflesmodel inclusief gravering van tekst

€ 37,50
incl. btw
Levertijd: 2-7 dag(en)

Beschrijving

Serveerplank nr 5 iis een beukenhouten plank in flesvorm.
De prijs is inclusief een standaard gravering van circa 100 cm2.


Deze serveerplank is van horeca-kwaliteit en gemaakt van massief beukenhout. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren. De fleshals dient als handvat, totaal is hij circa 47 cm hoog en 15 cm breed. En circa 2 cm dik. Een mooie robuuste plank.


U kunt uw eigen tekst of logo doorgeven via info@debrandmerkerij.nl


We hebben een aantal voorbeelden geplaatst om een indruk te geven van de mogelijkheden.


Standaard gravering is 100 cm2 , grotere bestanden gaan altijd in overleg.
Bij grotere tekst of bestanden met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs gerekend. Dit hangt af van de werkelijke brandminuten die nodig zijn om het ontwerp te branden. Als u uw bestand mailt kunnen we berekenen hoe lang de brandtijd is en wat de meerprijs dan is. We gaan pas branden als er akkoord gegeven is.


Na de gravering wordt de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om hapjes op te serveren. Houten producten zijn nooit geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank alleen met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank.

Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 50 en 200 ml. via de webwinkel. Bestel voor het behoud van de plank dus altijd een flesje lijnzaadolie mee.