Serveerplank nr.7 (49x25x2 cm en inclusief standaard gravering)

€ 42,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

Serveerplank nr 7, inclusief standaard gravering van 100 cm2.
Deze serveerplank is van massief beukenhout en handgemaakt. Door zijn gladde oppervlakte zeer geschikt om te graveren.

De afmetingen zijn circa 49 x 25 x 2 cm. (Handvat is circa 9 cm)


In principe kan elke tekst- of foto-bestand op de plank gegraveerd worden. U kunt uw eigen tekst, logo of foto laten lasergraveren. Uw tekst of plaatje dient bij voorkeur als zwart-wit JPG-bestand aangeleverd te worden via info@debrandmerkerij.nl

Bij grotere tekst of foto met een hoge branddichtheid wordt er een meerprijs gerekend. Dit hangt af van de werkelijke brandminuten die nodig zijn om uw ontwerp te branden. Als u uw ontwerp mailt kunnen we berekenen hoe lang de brandtijd is en hoeveel de meerprijs is. We gaan pas na uw akkoord branden.


Na de gravering wordt de serveerplank een keer behandeld met lijnzaadolie zodat de toplaag van het hout zich weer hygiënisch sluit en de plank geschikt is om hapjes op te serveren. Houten serveerplanken zijn niet geschikt om in de vaatwasser te doen. Reinig uw plank met een vochtige doek en indien de plank na verloop van tijd uitdroogt kunt u deze weer opnieuw behandelen met lijnzaadolie. Zo houdt u lang plezier van de speciaal voor u gemaakte serveerplank. Lijnzaadolie verkopen we in flesjes van 100 ml. via de webwinkel. Bestel gelijk een flesje mee voor het behoud van uw plank.