workshop 4: Lederen armband en sleutelhanger maken

€ 45,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Tijdens deze workshop gaan we een lederen armband en een sleutelhanger maken.
Als je met een lijfspreuk of tekst wilt versieren gaan we eerst oefenen met slagletters en slagstempels om het gevoel een beetje in de vingers te krijgen. Dit doen we op een klein strookje leer. Als dit gelukt is gaan we voor het echte werk. Eerst maak je zelf een sluiting aan je armband . Daarna maak je een ontwerp van de tekst die je op je armband wilt hebben. Zorg voor een mooie verdeling. Ben je tevreden met het ontwerp dan ga je dit met slagletters in de armband stempelen. En eventueel inkleuren met speciale fineliners. We hebben diverse soorten slagletters en slagstempels.
Wil je liever niet met slagstempels je armband versieren dan kun je een prachtige armband maken met dezelfde leerstroken of allerlei andere lederen en metalen stroken, koorden en kettingen. De armbanden worden door jezelf samengesteld en in elkaar gelijmd en mag je naar eigen inzicht versieren met schuivers, cabochons, bedels, kwastjes en vele andere frutsels. Per persoon krijg je 5 leerschuivers en 5 bedels. Meestal is dit meer dan genoeg. Elke armband wordt een unieke armband geheel naar je eigen voorkeur. Deze workshop is dus geen workshop waar je een voorbeeld na mag (lees: MOET) maken. Je stelt hem helemaal zelf samen. 

De workshop is inclusief twee leerstroken naar keuze, incl.materiaal voor een sleutelhanger, een armbandsluiting, 5 leerschuivers en 5 bedels en het gebruik van alle slagletters en –stempels.
Tevens is er koffie, thee en fris. En natuurlijk staat er iets lekkers op tafel om te snoepen.