workshop 4: lederen armband en sleutelhanger maken

€ 35,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

Tijdens deze workshop gaan we een lederen armband en een sleutelhanger maken.
Als je met een lijfspreuk of tekst wilt versieren gaan we eerst oefenen met slagletters en slagstempels om het gevoel een beetje in de vingers te krijgen. Dit doen we op een klein strookje leer. Als dit gelukt is gaan we voor het echte werk. Eerst maak je zelf een sluiting aan je armband . Daarna maak je een ontwerp van de tekst die je op je armband wilt hebben. Zorg voor een mooie verdeling. Ben je tevreden met het ontwerp dan ga je dit met slagletters in de armband stempelen. En eventueel inkleuren met speciale fineliners. We hebben diverse soorten slagletters en slagstempels.
Wil je liever niet met slagstempels je armband versieren dan zijn er voldoende accessoires om een prachtige armband te maken met schuivers, cabochons, bedels, kwastjes en vele andere frutsels. Per persoon krijg je 3 leerschuivers en 3 bedels, meer bedels kun je bijkopen voor 0,50 per stuk. Er is keuze genoeg.

De workshop kost € 32.50 per persoon
Dit is inclusief materiaal (2 leerstroken naar keuze, incl.materiaal voor een sleutelhanger, een armbandsluiting, 3 leerschuivers en 3 bedels en het gebruik van alle slagletters en –stempels)
Tevens is er koffie, thee en fris. En natuurlijk staat er iets lekkers op tafel om te snoepen.