Geometrische dierfiguren behoren al enkele jaren tot onze best verkochte artikelen. Doordat de geometrische figuren uit dun plaatmateriaal wordt gelaserd is het prachtig om aan de muur te hangen maar door het dunne hout is het meteen ook erg kwetsbaar om te versturen. We hebben om deze reden de grote varianten van alle figuren uit de webshop gehaald. Een grotere variant tot max. 40x60 cm is eventueel wel te koop maar daarvoor dient u hem wel op te komen halen. Mail ons als u een grotere versie wilt bestellen.

Doordat de figuren met een laserstraal worden uitgesneden is het mogelijk dat het hout in de loop der tijden enigszins gaat verkleuren aan de randen. De meeste mensen vinden dit een mooi authentiek doorleefd effect. Mocht u dit liever niet hebben dan kunt u met een fijne korrel schuurpapier dit wegschuren. Hoe erg dit gaat verkleuren hangt helemaal van de omgeving af waar het figuur wordt opgehangen. Is dit in een vochtige ruimte dan zal dit makkelijker plaatsvinden dan dat het figuur op een droge muur in huis hangt.

We leveren wegens enorme drukte en ruimtegebrek nu alleen nog blank houten geometrische figuren. Wilt u de figuren schilderen in een bepaalde kleur dan kunt u dit heel makkelijk zelf doen. De figuren worden door ons geschuurd maar verder onbehandeld afgeleverd en zijn heel dus direct makkelijk te schilderen. Gebruik eerst een grondlaag en breng daarna pas de kleur aan.